2tvt20210928028web.jpg

SECTORNIEUWS 28/09/2023

Installateurs ontdekken duurzame oplossingen op 1ste editie Solar Solutions / Green Heating Solutions in Kortrijk Xpo

Duurzame energie is in opmars en de markt daarvoor ziet dan ook een enorme groei. Installateurs, groothandelaren en andere professionals in de sector doen er daarom goed aan om de gecombineerde vakbeurs Solar Solutions / Green Heating Solutions te bezoeken. Hier kunnen zij de nieuwste producten op het gebied van zonne-energie, duurzaam verwarmen, energieopslag en EV-laadinfrastructuur ontdekken. Deze eerste Belgische versie van de beurs vindt plaats op woensdag 25 & donderdag 26 oktober 2023 in Kortrijk Xpo.

Op Solar Solutions vinden bezoekers het breedste aanbod aan efficiënte zonnepanelen, slimme omvormers en installatievriendelijke montagesystemen. Er is ook veel aandacht voor energieopslag voor zowel grootzakelijke als residentiële gebruikers, en voor laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer. Op Green Heating Solutions komen alle aspecten van duurzame HVAC aan bod, van (hybride) warmtepompen tot warmtenetten, en van ventilatie tot isolatie.

De toegang tot Solar Solutions / Green Heating Solutions is exclusief voorbehouden aan een vakpubliek uit de sector van duurzame energie. Met de invitatiecode COOLCOMFORT zijn tickets gratis. Zonder code kosten tickets € 75,-exl. BTW per persoon.

Klik hier voor uw gratis bezoekersregistratie